Mäklarna som kan häst

Eklund Fastighetsmäkleri är en av de ledande aktörerna vid förmedling av gårdar och främst hästgårdar. Vi erbjuder en personlig förmedlingstjänst där våra ledord är engagemang, kompetens och förtroende. Vi är verksamma i Stockholm, Uppsala, Enköping och Göteborg.
 
 

Att bo på en gård är en livsstil och varje gård är unik. För att sälja gårdar krävs förståelse för livsstilen och kompetens att kunna matcha ihop precis rätt köpare med rätt gård.

Vi är mäklare som själva bor på gård och driver hästverksamhet. På så vis har vi stor erfarenhet av såväl gårdsliv som hästar, vilket vi tar med oss in i vår mäklarroll där vi kombinerar vår breda kompetens som mäklare med vår spetskompetens inom gårdsliv och hästverksamhet.

Vi är mäklare som kan försäljning av gårdar och hästgårdar

Vi försöker inte vara som andra mäklare. Att förmedla en gård är inte samma sak som att förmedla en lägenhet. Det kräver ett helt annat upplägg, kompetens och engagemang. Vi förstår att allas behov ser olika ut och ingen gård är den andra lik. Välkommen till de personliga gårdsmäklarna.

Vi kommer gärna på ett gårdsbesök där vi kostnadsfritt ger tips och förslag inför en eventuell försäljning samt berättar hur vi skulle arbeta med just din gård.

ETT AXPLOCK AV SÅLDA OBJEKT

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016 och tidigare