Mäklarna som kan häst

Eklund Fastighetsmäkleri är en av de ledande aktörerna vid förmedling av gårdar och främst hästgårdar. Genom våra lokala kontor befinner vi oss i Uppsala, Enköping och i Göteborg. 
 
Nedan finner du lite info om oss och därefter en del av de gårdar vi har sålt.
 
Att bo på en gård är en livsstil och varje gård är unik. För att sälja gårdar krävs förståelse för livsstilen och kompetens att kunna matcha ihop precis rätt köpare med rätt gård.
 
Vi är mäklare som själva bor på gård, har hästar och driver hästverksamhet. På så vis har vi stor erfarenhet av såväl gårdsliv som hästar, vilket vi tar med oss in i vår mäklarroll där vi har stor erfarenhet av att sälja gårdar, framför allt hästgårdar.
 
Vi kommer gärna på ett gårdsbesök där vi kostnadsfritt ger tips och förslag inför en eventuell försäljning samt berättar hur vi skulle arbeta med just din gård. 

Vi är mäklare som kan försäljning av gårdar och hästgårdar

Vår affärsidé är att genom ett stort engagemang och en hög kompetens ge er en förstklassig och personlig förmedlings- och rådgivningstjänst vid hästgårds- och gårdsförsäljning så att ni kan känna ett stort förtroende för oss hela vägen. 
 
Vi är personliga mäklare som bryr oss om varje kund. Vi förstår att allas behov ser olika ut och ingen gård är den andra lik. 
 

SÅLDA OBJEKT

 

2020

2019

2018

2017

-2016