Vår verksamhet

Vi är verksamma fastighetsmäklare som förmedlar befintliga lägenheter och villor på den öppna bostadsmarknaden i både Uppsala och Enköping med omnejd. Vi har lång erfarenhet av branschen och vet hur man på bästa sätt marknadsför bostäder för att hitta rätt kunder. Några av våra specialiseringar är:

Nyproducerade lägenheter och villor

Vi har stor kunskap och erfarenhet av att marknadsföra nybyggda lägenheter och villor för byggföretags räkning.

Vi har nyligen haft förtroendet att förmedla bostadsrättsprojekt i Luthagen och Stabby, Brf Tegnér i Luthagen med 86 lägenheter och Brf Livning i Stabby med 52 lägenheter.

Villatomter

Vi har också erfarenhet av villatomter och har ett bra utbud. Vi hjälper till med försäljning och marknadsföring samt ger tips och råd om hur köp och byggnation kan gå till. Vi har ett nära samarbete med ett erfaret byggföretag och kan därigenom erbjuda en snabb kontakt så att ni på bästa sätt kan komma igång med att bygga ert drömhus.

Hästgårdar

En annan specialitet vi har är försäljning och drift av hästgårdar. Med stor kunskap och erfarenhet kring gårdens olika delar och funktion kan ni med förtroende vända er till oss för en realistisk värdering. Vi hjälper till med tips och råd kring marknadsföring, försäljning av er fastighet och ser till det genomförs på bästa sätt för att kunna uppnå ett gott resultat.

Är det så att du själv går i tankar och söker en gård/hästgård eller har en dröm om landet, kontakta oss då gärna för information om aktuella objekt eller kommande försäljningar.

Försäljning

Går du i säljtankar eller är intresserad av att få veta vad din bostad kan vara värd, kontakta oss då gärna så berättar vi mer. Vi erbjuder även ett möte där vi besöker er bostad, värderar samt berättar om hur en bra försäljning kan gå till.

Välkommen att bli nöjd du också!