Erikssund, Upplands-Bro/Sigtuna

En hästgård som har allt man kan önska av en komplett hästgård och som dessutom ligger mycket vackert med ett riktigt bra läge ca 5 mil från Stockholm. En gård som skulle passa ypperligt både att driva verksamhet på eller för dig som söker en vacker hästgård med riktigt bra träningsmöjligheter.

Ett stort bostadshus i två plan med stora sociala ytor på entréplan och fem sovrum på övre planet med nyrenoverat badrum. På gården finns även ett nybyggt parhus med två mindre lägenheter.

Stall med 8 boxar med sadelkammare, spolplats, täckesrum med tvättmaskin och en liten lägenhet med pentry. I vinkel med stallet finns ett stort foderutrymme där man enkelt kan köra in grovfoder och med ingång direkt till stallet. 8 m från stallet ligger det ljusa ridhuset om ca 22 x 66 m med ridmått ca 20 x 60 m. Tre uteboxar finns i direkt anslutning till ridhus och stall. Det finns även en skrittmaskin och en ridbana om ca 20 x 40 m. Hästanläggningen är uppbyggd mellan 2015-2021.

Hela gården är väldigt välplanerad med både fina sommarhagar, rasthagar och även flera grusade rasthagar i olika storlekar. Mycket bra ridvägar där man kommer ut på fina skogsvägar direkt från gården. På gården finns även ett mindre ponnystall med 4 st mindre boxar.

Gården ligger vid Eriksund precis på gränsen till Sigtuna. Närhet till Mälaren och mycket fina naturområden. Endast ca 5 mil från Stockholm, ca 1 mil till Sigtuna, ca 3,5 mil till Uppsala.