Trevlig ljus lägenhet med fin inglasad balkong
Wivalliusgatan 35, Nyby
1 895 000 kr

Trivsam och ljus trerumslägenhet på våning 3 av 3 med inglasad och isolerad balkong. Välkomnande hall med bra plats för ytterkläder. Ljust kök med bra arbetsytor och plats för stort matbord, trivsamt vardagsrum med utgång till rymlig balkong som är inglasad och isolerad. Vidare i lägenheten finns två sovrum. Ett nyrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Förråd finns i trapphuset med direkt anslutning till lägenheten.

Riksbyggens Brf Vivalla är en välskött förening som nyligen genomfört stamrenovering. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, bastu, hobbyrum och cykelrum, samlingslokal samt övernattningsrum.

Boendeform: Bostadsrätt
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum: 3
Rosie Myrberg
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Uppsala
Församling Gamla Uppsala
Ägandeform/typ Bostadsrätt - Lägenhet
Area
Boarea: 76.5 kvm
Pris 1 895 000 kr
Avgift: 4 245 kr/mån exkl. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer månadsavgiften på 236,- kronor.

Taxeringsinformation

DRIFTKOSTNAD

  • El 5 376 kr/år
  • Vatten/Avlopp 5 220 kr/år
  • Försäkring 1 860 kr/år

BYGGNAD

  • Byggnadstyp Flerfamiljshus
  • Energiklass E
  • Energiprestanda 122 kWh/m²/år
  • Energideklaration utförd 2019-11-07
kök

Ljust och rymligt kök med generösa arbetsytor, bänkskiva av laminat, vit köksinredning, bra förvaringsmöjligheter och trevlig plats för matbord och stolar. Ljust målade väggar och fint laminatgolv samt utrustning i form av spis, fullstor kyl och frys samt diskmaskin.

 

Vardagsrum

Ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Ljusa tapeter på väggarna och laminatgolv. Här finns utgång till balkongen som är inglasad och isolerad.

 

Entré/hall

En välkomnande och rymlig entré med bra plats för ytterplagg och skor,  Hallen har ljust målade väggar och laminatgolv. Entrédörren är en säkerhetsdörr. I direkt anslutning till lägenheten finns ett rymligt förråd.

Sovrum 1

Sovrum med  ljust målade väggar och laminatgolv.

Sovrum 2

Det största sovrummet har tapetserade väggar samt en fondvägg och laminatgolv. Bra förvaring i 2 stora garderober och ett linneskåp.

Badrum

Nyrenoverat badrum som är utrustat med dusch,  tvättmaskin, wc, handfat, badrumsskåp. Kakel på väggar och klinkergolv.

 

Brf Vivalla

RIKSBYGGEN BRF VIVALLA
Organisationsnummer: 717600-8261
Fastighet: Gamla Uppsala 86:51
Antal lägenheter: 296 lägenheter i 15 huskroppar. Adresser: Viktor Rydbergsgatan 2-40 och Wivalliusgatan 1-49

Byggår 1973-1974.

 Information om föreningen på: www.brfvivalla.se

Ordförande:Christer Pedersen 0761-34 25 091

Gemensamma utrymmen

GEMENSAMMA UTRYMMEN

I Föreningen finns 4 st. tvättstugor, samlingslokal, övernattningsrum med 4 sängplatser, hobbyrum, cykelförråd. Föreningen har en kvarterslokal för uthyrning. Där finns ett litet kök och uteplats med grill. Uteplatsen med bord, bänkar och en grill kan du utnyttja gratis även om du inte bokat lokalen. Tennisbana finns inom föreningen. Det finns en friskvårdslokal med olika träningsredskap och en bastu i bottenvåningen på Viktor Rydbergsgatan 38. Information finns via föreningens hemsida,  www.brfvivalla.se

Parkering

Föreningen hyr ut 92 st P-platser . Garageplatser och 194 st. parkeringsplatser med el-plint. separat kösystem tillämpas, enl uppgift från föreningen är det kort kötid på p-plats.

 

TV/bredband

Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Tele2 med ett baspaket för TV och bredband som ingår i månadsavgiften  vill man utöka bredbandshastighet och TV-utbud kan man göra detta direkt hos Tele2. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer månadsavgiften på 236,- kronor.

Renoverigar

1990-tal Renoveringar av fastighetens tak och fönster, duschrummens ytskikt bytta

2002 Bredband

2004 Säkerhetsdörrar installerade

2010 Motorvärmare

2012 Fönsterbyte

2015 Individuell mätning och debitering av varmvatten och el i lägenheterna installerat Nyrenoverade tvättstugor i höghusen samt i de fristående byggnaderna.

2016 Byte till LED-belysning

2017 Upprustning av gården

2017 P-plats och garage har fått en uppfräschning

2022 Byte av garagedörrar.

2022  Stamrenovering påbörjasdes våren 2022.

Nycklar

Nyckelhanteringen i föreningen sker via Certego. Detta innebär att man behöver åka till deras kontor (Fyrislundsg 68) för inlämning och utkvittering av nycklar i samband med överlåtelse.

KARTA