Mark om 6 ha med ett sjönära läge utöver det vanliga
Enköping Slaktebo 1:31
2 900 000 kr

För dig som vill bygga upp din drömgård med ett oslagbart läge. Markområde om 5,9 ha med ett fantastiskt vackert, sjönära läge med böljande ängar och Mälaren 150 m bort med möjlighet till båtplats. Närheten till Mälaren erbjuder ett rikt båtliv.

Fin ängsmark om ca 4 ha. Förhandsbesked finns för både bostadshus och stall i skogsbrynet med vacker vy över ägorna och sjöglimt. Fiber finns i området.

Torsvi Slaktebo ligger söder om Enköping med Mälaren som närmaste granne. 35 min till Enköping och 1 h 15 min till Stockholm. Närmaste matbutik och bensinstation finns i Veckholm (15 min).

Boendeform: Tomt
Ägandeform: Friköpt - Gård
Total mark: 4,5 ha
Emelie von Ehrenheim
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Enköping
Ägandeform/typ Friköpt - Gård
Beteckning SLAKTEBO 1:31
Area
Tomtarea: 59139 kvm
Pris 2 900 000 kr

Taxeringsinformation

Taxeringskod 110
  • Taxeringsår 2023
    Åkermark 289 000 kr

BYGGNAD

  • Vatten/avlopp Enskilt vatten året om/Enskilt avlopp.
  • Status Energidekl. Behövs ej

SERVITUT & SAMFÄLLIGHETER

  • 0381-16/80 - 1 - Ledningsrätt elektronisk kommunikation - 2017-01-17
Mark

Fastighetens areal är 5,9 ha varav majoriteten av marken är taxerad som åkermark och består av böljande ängar. För att se fastighetsgränser se fastighetskarta bland bilder.  

Förhandsbesked

Förhandsbesked finns för både bostadshus och stall i skogsbrynet. Det kommer ge en samlad gårdsbild med lätt access till vägen och en vacker vy över ängarna och med sjöglimt. 

 

Ett förhandsbesked innebär att kommunen har godkänt byggnation på en fastighet, i detta fall ett bostadshus och ett stall. För att sedan få bygga på marken krävs ett bygglov. Bygglovet söker man för ett specifikt bostadshus. Fördelen med förhandsbesked är att du som köpare inte blir bunden till ett specifikt hus utan kan välja helt fritt vad ni själva vill bygga.

 

Brygga och båtplats

Möjlighet till brygga och båtplats kan finnas vid intresse.

 

Område

Torsvi Slaktebo ligger söder om Enköping med Mälaren som närmaste granne. Mycket vacker omgivning med flera naturreservat i närheten och en fin miljö. Närheten till Mälaren erbjuder ett rikt båt- och sjöliv.

 

35 min till Enköping och 1 h 15 min till Stockholm.  

 

KARTA