Kommande försäljning
Fint radhus med egen uteplats i populära Munksundet
Widegatan 21, Munksundet
2 050 000 kr

Ett trevligt, ljust radhus om 94,5 kvm med egen uteplats och bra läge! Ypperligt boende för dig som vill bo i hus med egen uteplats/liten trädgård och samtidigt ha kvar bekvämligheten av att bo i en bostadsrätt. Radhuset har ett stort, fint kök, ett rymligt vardagsrum med plats för matgrupp, tre sovrum, badrum med både dusch och badkar samt en källare med allrum och bra förvaring. Radhuset har genomgående fina ytskikt där de massiva trägolven i original har tagits fram i köket och på hela övervåningen. De flesta rum har målats/tapetserats om 2017. Den egna uteplatsen vetter mot en grön allmänning. I Munksundet bor du i ett lugnt, trevligt villaområde med direkt närhet till centrum och bussförbindelser till Uppsala, Västerås m.m.

Boendeform: Bostadsrätt
Ägandeform: Bostadsrätt - Småhus
Antal rum: 4
Emelie Eklund
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Enköping
Ägandeform/typ Bostadsrätt - Småhus
Area
Boarea: 94.5 kvm
Pris 2 050 000 kr
Avgift: 5 661 kr/mån inkl. Värme och vatten

BYGGNAD

  • Byggnadstyp 2 plans radhus med källare
Hall

Ljus, öppen hall mot köket. Mörkt klinkergolv och bra avhängningsmöjligheter.

Kök

Ljust, stort kök med plats för stor matgrupp och vitmålade, massiva trägolv. Vitt kök med nylackerade köksluckor, gott om förvaring i bänk- och överskåp samt vitt kakel ovan bänkskiva. Här finns kyl/frys med ismaskin (2017), diskmaskin (2018), ugn och spis med fläkt. Vitmålade väggar.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med fönster och altandörr mot uteplatsen. Fina parkettgolv i ek, ljusmålade väggar och plats för både stor soffgrupp och matgrupp.

Badrum

Badrum med både dusch och badkar, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare och skåp med skötbord/arbetsbänk. Plastmatta och vitt kakel. Föreningen kommer under 2020 att genomföra en stamrenovering. Badrummet kommer i samband med detta att totalrenoveras.

Övre hall

Ljus övre hall med fina, massiva trägolv och två inbyggda garderober med mycket smart förvaring. Vitmålade väggar.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med fina, massiva trägolv och en mindre klädkammare.

Sovrum 2

Fina, massiva trägolv och tapetserade väggar.

Sovrum 3

En inbyggd garderob, fina, massiva trägolv och vitmålade väggar.

Källare

Källare med ett allrum, en matkällare och ett förråd. Laminatgolv med målade väggar.

Uteplats

Trevlig uteplats på baksidan av huset med egen stenlagd uteplats och en mindre gräsmatta, omgiven av en häck. Fint läge med en allmänning precis bakom uteplatsen som ger bra möjlighet att rasta hund eller för barnen att leka på.

Område

Munksundet är ett mycket populärt område med direkt närhet till centrum och bussförbindelser till Uppsala och Västerås m.m. Här finns flera förskolor, en skola och gott om grönområden. I Munksundet bor du i ett trevligt, välplanerat villaområde med gång- och cykelavstånd till centrum med all tänkbar service. Flera restauranger i närheten.

 

Riksbyggen BRF ENköpingshus 6

Föreningen äger fastigheterna Munksundet 31:1, 36:1, 38:1 40:1, 41:1 och 42:1 med adresser Maratongatan 4-18, Löparegatan 1-27 och Widegatan 1-27. Föreningen består av 8 byggnader med totalt 73 lägenheter/radhus med byggnadsår 1948. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Bredband och TV

Kabel-TV och Internet via fiber från Telia. 257 kr/mån.

Parkering

Föreningen har 29 garageplatser och 16 P-platser. Fri parkering på gatan.

Renoveringar i föreningen

Föreningen har gjort följande renoveringar:
Dränering, 2011
Säkerhetsdörrar, 2012
Stamspolning, 2015
Tvättstugeutrustning, 2016
Målning entrétak, 2017

Planerade renoveringar:
Stamrenovering, 2020

KARTA