Ljus, fin lägenhet med två balkonger
Råbyvägen 30, Kvarngärdet
2 150 000 kr

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till denna fina, ljusa lägenhet från 2014. Här bor du i högsta standard med ett optimalt läge. Lägenheten har två fina balkonger, den ena stor och inglasad, den andra med lugnt läge mot innergården. Här har du en trevligt öppen planlösning, ett lugnt sovrum mot innergården, helkaklat badrum och ljusa, rymliga sällskapsytor. Planlösningen är väl genomtänkt och har generösa förvaringsutrymmen med två stora klädkammare. Föreningen är stabil och har en lugn innergård, garageplatser, cykelgarage m.m. Men det bästa är nog ändå det ypperliga läget. Här har du gångavstånd till city och centralstation samt direkt närhet till fina Höganäsparken. Genomgående ekparkett med vitmålade väggar. I månadsavgiften ingår Telia Triple-play (bredband, TV och telefoni).

Boendeform: Lägenhet
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum: 2
Aktuellt bud: 2 150 000 kr
Tisdag, 15 Oct
Emelie Eklund
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Uppsala
Församling Uppsala domkyrkoförs.
Ägandeform/typ Bostadsrätt - Lägenhet
Area
Boarea: 68.5 kvm
Pris 2 150 000 kr
Avgift: 3 946 kr/mån inkl. Värme, Telia Triple-play (telefon, bredband och tv). exkl. Varmvatten och el

DRIFTKOSTNAD

  • El 3 240 kr/år
  • Försäkring 1 800 kr/år
Entré

Ljus entré mot den öppna, trevliga planlösningen. Här finns goda avhängningsmöjligheter med en garderob och den stora klädkammaren intill.

Kök och matplats

Ljust, fint kök med mycket bra förvaring i både över- och underskåp. Vita köksluckor med en bänkskiva i laminat och rött kakel ovan bänken. Här finns kyl, frys, ugn, spis och diskmaskin. Köket har även en matplats intill med plats för matgrupp.

Vardagsrum

Stort, rymligt vardagsrum med härligt ljus från panoramafönster och altandörr med utgång till den inglasade balkongen.

Sovrum

Rogivande sovrum med fönster och balkong ut mot den lugna innergården. Två garderober.

Badrum

Helkaklat badrum med svart klinker och vitt kakel. Här finns dusch, handdukstork, handfat med kommod, toalett, samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan och förvaring i överskåp. Elektrisk golvvärme.

Balkonger

Lägenheten har två balkonger. En stor, härlig, inglasad balkong som förlänger utesäsongen och erbjuder ett "extrarum" med utgång från vardagsrummet. Den andra balkongen är öppen med med utgång från sovrummet mot innergården.

Klädkammare/förråd

I lägenheten finns ovanligt generöst med förvaring i form av två stora klädkammare. Den ena används som mindre kontor.

Förening

Brf Riksbyggen Jaktfalken (org.nr. 769622-4570).

Föreningens fastighet Kvarngärdet 67:2 byggdes 2014 och består av en fastighet med 65 lägenheter, en affärslokal och 45 st garageplatser. Separat kösystem till garageplatserna tillämpas. Adress är Råbyvägen 30-38. I föreningen finns även een miljöstation på gården, 2 st cykelrum i garageplan, ett barnvagnsrum/laddningsrum i trapphus 38, en trevlig innergård och tillgång till en gemensamhetslokal för möten och övernattning.

Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Folksam, i försäkringen ingår tilläggsförsäkring för bostadsrättsinnehavare.

Föreningen har ekonomisk och teknisk förvaltning genom Riksbyggen.

Vid försäljning tar föreningen ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr. Pantsättningsavgift är 465 kr.

Hemsida till föreningen: jaktfalken.se

Område

Här bor du i ett område med närhet till city och centralstation, samtidigt som du har flera fina grönområden bara ett stenkast bort, tillsammans med trevliga cykelvägar. Du har tre matbutiker inom gångavstånd och en pizzeria i samma fastighet. Ca 15 min gångavstånd till både city och centralstationen samt goda bussförbindelser (busshållplats precis utanför) ger ett riktigt bra pendlarläge. Snabb access till E4:an och landsväg 55. Kappellgärdsparken, Bellmansparken och Höganäsparken inom bekvämt avstånd.

KARTA