Charmig, ljus trea i Fanna
Hejaregatan 9 B, Fanna
1 395 000 kr

Välkommen till Hejaregatan 9, en ljus lägenhet med mycket charm mitt i det lummiga, lugna området Fanna. Lägenheten är i fint skick med ett stort vardagsrum med fransk balkong, ett bra kök med plats för matbord, helkaklat badrum, rymlig entré och två sovrum.

Boendeform: Lägenhet
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum: 3
Aktuellt bud: 1 425 000 kr
Tisdag, 08 Oct
Emelie Eklund
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Enköping
Församling Enköping
Ägandeform/typ Bostadsrätt - Lägenhet
Area
Boarea: 67 kvm
Pris 1 395 000 kr
Avgift: 3 787 kr/mån inkl. värme, vatten och kabel-TV grundutbud

DRIFTKOSTNAD

  • El 3 600 kr/år
  • Försäkring 2 160 kr/år
Entré

Entrén är stor och inbjudande med ingång till alla lägenhetens rum. I entrén ligger fint mörkt klinkergolv med vitmålade väggar.

Kök

Trevligt kök med klinkergolv och plats för matbord. Köksinredning och bänkskivor i ek. Vackert kakel över bänkytorna. Här finns kyl, frys, diskmaskin (ny), ugn, spis och fläkt.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort med fönster åt två riktningar och en fransk balkong mot den lummiga, lugna innergården. Vardagsrummet är vitmålat med laminatgolv.

Badrum

Helkaklat badrum i fint skick. Vacker kakel och klinkers i naturfärger mot brunt och grått. I badrummet finns WC, handfat med kommod, dusch och elektrisk golvvärme.

Sovrum 1

Sovrum 1 är stort och ljust med två inbyggda garderober. Fin fondvägg i granitfärg, utöver det, vitmålade väggar som förstärker den ljusa känslan i rummet, samt laminatgolv.

Sovrum 2

Mindre sovrum, även det vitmålat och med laminatgolv.

Fanna

Fanna är ett populärt, lugnt område med närhet till såväl centrum som resecentrum och påfart till E18, vilket ger goda pendlingsförhållanden. Även närhet till den trevliga kvarterskrogen Fannakrogen samt mataffär och grönområden.

Föreningen

RENOVERINGAR
2010 Nya källardörrar
2012-2013 Byte av tappvattenstammar
2015 Total renovering av undercentral
2016 Installerat säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter och nytt låssystem
2017 Tvättstugorna uppfräschade samt ny maskinpark

Föreningen består av 95 lägenheter.

MEDLEMSKAP I FÖRENINGEN: Innan Medlemskap i bostadsrättsföreningen beviljas, kräver stadgarna att köparen är medlem i HSB. Detta kan göras genom att gå in på  blimedlem.hsb.se och fylla i blanketten samt betala med sitt betal- eller kreditkort. Saknar man möjlighet att ansöka medlemskap via nätet kan man kontakta Upplands Boservice 018-18 74 02 eller hyresavd@boservice.se.

Inga kända större avgiftshöjningar på gång.

Parkering, förråd och tvättstuga

Det finns 12 st garageplatser och 25 st P-platser med elplint. Fri parkering på gatan.
Pris för parkering i garage är 450 kr och för p-plats med elplint är 200 kr/månad. Garageplats har en lång kötid och p-plats för elplint har en kortare kötid.

Förråd finns i källaren. Tvättstuga finns i föreningen.

KARTA