En ny stadsdel strax öster om centrala Uppsala
Vaksala-Lunda, Lindbacken

Inte långt från centrala Uppsala växer ett nytt bostadsområde fram som en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter. Här kommer det även att finnas förskolor, skolor och parker. Upplandsleden ligger i direkt anslutning med fina promenadvägar för rekreation. Mycket bra pendlingläge då det är nära att åka på E4an.

De tre förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets tre parker. Den första förskolan kommer att öppna i november, 2013. Det här blir en förskola utöver det vanliga, inte minst tack vare Kids2Home som ska driva förskolan, men också husets vackra utformning och det perfekta läget med fina parker att utforska runtomkring.

Boendeform: Nyproduktionsprojekt
Ägandeform: Friköpt - Nyproduktionsprojekt
Christina Eklund
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Uppsala
Ägandeform/typ Friköpt - Nyproduktionsprojekt
Beteckning 1:12
Area

BYGGNAD

Område

Till det nybyggda konserthuset i centrala Uppsala tar det 8 minuter med bil. Lägger du till 40 minuters tågresa är du mitt i centrala i Stockholm. Med bil är du direkt på E4:an efter 3 minuter. Totalt tar det 40 minuter från din carport till Norrtull. Då har du passerat avfarten till Arlanda efter 20 minuter. Till Kista tar det 38 minuter och till nybyggda Gränby Centrum med märkesbutiker, systembolag och matbutiker tar det 6 minuter. Att cykla till Vaksala Torg tar ca 20 minuter, likaså in till centrala Uppsala.

Parker

Den fem hektar stora och fint utformade stadsdelsparken kommer att bli en fantastisk plats för lek, idrott och umgänge. Det här kommer att bli en härlig park för rekreation och umgänge.

KARTA