UTHYRES! Fin, renoverad lägenhet i vacker herrgårdsmiljö
Lägenhet på Målhammar Gård 1

Nu finns möjligheten att hyra en fin, renoverad tvåa om ca 60 kvm i flygelbyggnad på vackra Målhammar Gård. För dig som vill bo i naturskön, historisk miljö med otroliga och fortfarande ha goda pendlingsmöjligheter till flera storstäder. 20 min till Västerås city, en dryg kvart till Enköping och 1 h 10 min till centrala Stockholm.

Lägenheten ligger på markplan (en halv trappa upp), parkering finns på gården samt tillgång till uteplats. Lägenheten är varsamt renoverad med fokus på att bevara de tidstypiska detaljerna såsom massiva trägolv, munblåsta fönsterglas, djupa fönsternischer, stenväggar, valv och en generös takhöjd. Lägenheten består av en mindre hall, ett större allrum med kök, sovrum och ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Månadshyra är 8 400 kr i varmhyra.

Inbäddad i vacker natur ligger Målhammar Gård med anor från 1300-talet och en rik historia. Gården på ca 1050 ha är idag en traditionell jordbruksgård med ca 380 ha åkermark, 25 ha beten och ca 600 ha skog. Ett antal ekonomibyggnader och bostäder hyrs ut. På gården finns uppfödning av får, arbetshästar samt kycklingar och kalkoner. Det finns en grönsaksodling, ett snickeri, café med B&B och ett konstgalleri. Gården drivs och förvaltas av familjen Berg.

Vid intresse kontakta ägare Sven Berg direkt: 070-588 19 90 eller sven.berg@malhammar.se.

Boendeform: Lägenhet
Ägandeform: Hyresrätt - Lägenhet
Antal rum: 2
Emelie von Ehrenheim
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Västerås
Ägandeform/typ Hyresrätt - Lägenhet
Area
Boarea: 60 kvm

Taxeringsinformation

BYGGNAD

KARTA