SÅLD! Trivsam och rymlig gavellägenhet med bra läge
Swedenborgsgatan 61D, Svartbäcken/Tunåsen
3 550 000 kr

Välkommen in i en modern lägenhet som disponeras som en fyra med tre stora sovrum med ett familjevänligt, naturnära och ostört läge. Denna ljusa lägenhet är i mycket fint skick med en trevlig planlösning och bra materiell standard. Här bor du bekvämt och hemtrevligt. Hissen från markplan och även till källaren.

Svartbäcken ligger inte långt från Uppsala city dit du med fördel tar dig antingen till fots eller med cykel på några minuter. Buss går bra att åka med till och från city.

Lägenheten har även ett bra pendlarläge med närbelägen påfart till E4:an.

Boendeform: Bostadsrätt
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår: 2002-2003
Antal rum: 3
Christina Eklund
Fastighetsmäklare
Rosie Myrberg
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Uppsala
Ägandeform/typ Bostadsrätt - Lägenhet
Area
Boarea: 105 kvm
Pris 3 550 000 kr
Avgift: 5 421 kr/mån inkl. Värme, Vatten exkl. El till lägenheten köps genomföreningen och debiteras 4 gånger per år i efterskott. obligatorisk kostnad för comhem tillkommer med 260 kr/månad

Taxeringsinformation

DRIFTKOSTNAD

  • El 4 800 kr/år
  • Försäkring 3 000 kr/år

BYGGNAD

  • Byggnadstyp Flerfamiljshus
  • Energiklass D
  • Energiprestanda 106 kWh/m²/år
  • Energideklaration utförd 2018-09-11
Rumsbeskrivning

Inbjudande hall med klädhängare och gott om plats för jackor och skor samt en garderob. Vidare finns kök med köksö, öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum, lägenheten disponeras som en 4 rok med 3 sovrum varav ett med utgång till en stor balkong, badrum gästtoalett och ett förråd. Det renoverade köket har vita köksluckor och är modernt och stilrent, bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor gör köket både funktionellt och praktiskt. I det rymliga badrummet som är helkaklat med klinkergolv och elektrisk komfortvärme finns wc, dusch, badrumsskåp med spegel, tvättställ med kommod, handdukstork,  tvättmaskin och torktumlare. I källaren finns ett rymligt förråd om ca 10 kvm.

Område

Brf Tunåsen är belägen i populära Svartbäcken i ett lugnt och ostört läge där denna bostadsrättsförening omges av villakvarter med uppvuxna trädgårdar. Här bor ni med några minuters promenadavstånd till områdets flera förskolor, Domarringens skola (låg- och mellanstadie). Även högstadieskola finns i området, närmast ligger Tunabergskolan.

Torbjörns torg med bland annat matvarubutik, apotek och blomsteraffär finns med några minuters promenadavstånd. Vidare har ni även närhet och tillgång till mycket grönska och vackra omgivningar, bla. upplysta motionsspår i Röbo, Fyrishov med bad och alla dess sportaktiviteter finns inom 10 min. promenadavstånd.

Svartbäcken ligger inte långt från Uppsala city dit du med fördel tar dig antingen till fots eller med cykel på några minuter. Buss går bra att åka med till och från city.

Lägenheten har även ett bra pendlarläge med närbelägen påfart till E4:an.

 

Brf Tunåsen

Brf Tunåsen, byggnaden är uppförd på 1920-talet och 2002-2003 genomfördes en omfattande renovering samt om-och påbyggnad. På fastigheten finns ett flerbostadshus med adresserna Styrbjörnsgatan 9 och Swedenborgsgatan 61 A-D fastighetsbeteckning Svartbäcken 14:1, föreningens organisationsnummer är 769608-0444. I föreningen finns 49 lägenheter med bostadsrätt.

 

Styrelse

Ordförande är Rolf Jansson, telefon 070-681 05 15,  roffe.jansson@aol.se

 

Parkering

I föreningen finns garage med 24 bilplatser och 6 st MC platser samt 16 carportsplatser.

Separat kö tillämpas, för info gällande p-platser kontaktas vicevärd Anders Lundgren, 072-642 17 27 eller anders@aluconsulting.se

Bostadens indirekta nettoskuld

Bostadens indirekta nettoskuldsättning är 591 644 kr, baseras på årsredovisningen 2021.

KARTA