Fin enplansvilla byggd 2017 med högt, fint läge och stor altan
Torsholma 58
4 750 000 kr

Trevlig enplansvilla byggd 2017 med låga driftskostnader och en ljus, trevlig planlösning. Huset är högt beläget med fin vy över det vackra landskapet och ängarna. En stor altan, med spapool, sträcker sig runt huset. Bostadshuset är ett Älvsbyhus om 120 kvm med öppen planlösning, stora fönsterpartier och braskamin i den sociala delen och tre sovrum med möjlighet till ett fjärde. Planlösningen på huset är väl genomtänkt och passar såväl en familj som ett par med behov av gästrum och/eller kontor. Bredvid huset finns ett isolerat garage med förråd.

Fiber finns. Busskommunikation från vägen utanför. Ingen fastighetsavgift i ytterligare nio år.

Njut av bekvämligheterna med ett nästan nytt hus, färdig altan, garage och trädgård med ett härligt, lantligt läge och samtidigt närhet till Vallentuna och Stockholm. 20 min till Vallentuna, knappt 50 min till Stockholm, 30 min till Arlanda och 45 min till Uppsala. 4 min till Roslagsbanan i Frösunda som går till Östra station.

Boendeform: Villa
Ägandeform: Friköpt - Småhus
Tomtarea: 2063 kvm
Boarea: 121 kvm
Övrig area: 22 kvm
Byggår: 2017
Antal rum: 4
VISNINGAR
Emelie von Ehrenheim
Fastighetsmäklare
Christina Eklund
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Vallentuna
Ägandeform/typ Friköpt - Småhus
Beteckning TORSHOLMA 2:12
Area
Tomtarea: 2063 kvm
Boarea: 121 kvm
Övrig area: 22 kvm
Pris 4 750 000 kr

Taxeringsinformation

Taxeringskod 220
 • Värdeår 2017, Taxeringsår 2021
  Byggnad 2 380 000 kr
  Tomt 1 035 000 kr
  Totalt taxeringsvärde 3 415 000 kr
  Bef. pantbrev 3 125 000 kr

DRIFTKOSTNAD

 • Värme 5 021 kr/år
 • El 9 612 kr/år
 • Vatten/Avlopp 854 kr/år
 • Sotning 200 kr/år
 • Renhållning 3 704 kr/år
 • Försäkring 5 012 kr/år

BYGGNAD

 • Byggnadstyp 1 plans villa
 • Uppvärmning Frånluftsvärmepump, vattenburet radiatorsystem, braskamin
 • Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
 • Fasad Trä
 • Tak Betongpannor
 • Bjälklag Trä
 • Stomme Trä
 • Grundmur Prefab betongbalkar
 • Vatten/avlopp Enskilt vatten året om (djupborrad brunn)/Enskilt avlopp (3-kammarbrunn med infiltration)
 • Grundläggning Krypgrund

Servitut, etc

 • GA1 - Gemensamhetsanläggning VALLENTUNA TORSHOLMA GA:6 -
 • GA2 - Gemensamhetsanläggning VALLENTUNA TORSHOLMA GA:7 -
Bostadshus

Bostadshuset är byggt 2017 i ett plan. Hustillverkare är Älsvbyhus. Uppvärmning via frånluftsvärmepump med låga driftskostnader. Fiber finns. 

 

Med ett högt läge ges en fin vy över det vackra landskapet och ängarna både från bostadshuset, altanen och tomten. Här har du närhet till några grannar men med ett privat läge på tomt och uteplatser. Huset är ljust och trevligt planerat med en öppen social del med stora fönsterpartier och braskamin. Planlösningen på huset är väl genomtänkt och passar såväl en familj som ett par med behov av gästrum och/eller kontor. Genomgående askparkett i hela huset.

 

Rumsbeskrivning

Ingång via en ljus entré med bra avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderober med spegel. Från entrén når du den öppna, ljusa sociala delen med vardagsrum och matsal samt kök intill. Vardagsrum och matsal har en fin braskamin och stora fönsterpartier mot landskapet som breder ut sig nedanför och altandörr till den stora altanen som sträcker sig runt huset. Vardagsrummet är mycket rymligt och här finns utrymme i planlösningen för ett fjärde sovrum. 

 

Köket är rymligt med plats för en mindre matgrupp. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, spis, micro och diskmaskin. Från köket nås groventré och tvättstuga. Tvättstuga/groventré har plastmatta, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med bra förvaring och vattenho. Groventrén är placerad på husets gavel med lätt access till spa-poolen utanför och närhet till garaget intill.

 

Huset har tre sovrum, ett badrum och WC. Sovrum 1 är rymligt med en klädkammare och en altandörr. Sovrum 2-3 är något mindre, utmärkta som barnrum, gästrum eller kontor, varav sovrum 2 har skjutdörrsgarderober med spegel. Badrummet har våtrumsskivor i kakelimitation och plastmatta, dusch, toalett och handfat med kommod. WC:n har även den våtrumsskivor i kakelimitation och plastmatta samt toalett och handfat. 

 

Trädgård

En trevlig, stor naturtomt. På framsidan finns några vackra japanska körsbärsträd som ger fantastiskt vackra rosa blomster på våren. Framsidans trädgård har utrymme för den odlingsintresserade men trädgården är också vacker som naturtomt, vilket gör den mycket lättskött.

 

Runt husets gavel och baksida sträcker sig en stor altan med solläge från morgon till kväll. Eftersom altanen går runt huset är det enkelt att både följa med solen eller söka skuggan en varm sommardag. Inbyggd i altanen finns en fin spa-pool. Här kan du sitta och njuta av värmen och bubblorna med en vacker utsikt och ett avskilt läge. På husets baksida sluttar tomten ner, vilket skapar en känsla att sitta högt ovan ängarna på altanen. Fina altanräcken i glas ger skydd för barn och djur men utan att hindra den härliga utsikten.  

 

Garage med förråd

Isolerat enbilsgarage med ett förråd. Garaget är lättillgängligt från infarten och är nära både groventré och huvudentré. Garaget är även det byggt 2017.

 

Område

Torsholma erbjuder ett härligt, lantligt läge och samtidigt närhet till Vallentuna och Stockholm. 20 min till Vallentuna, knappt 50 min till Stockholm, 30 min till Arlanda och 45 min till Uppsala. 4 min till Roslagsbanan i Frösunda som går till Östra station (vilket tar 44 min). Där finns pendlarparkering. 

 

Gatan är en återvändsgränd med endast fyra villor, alla byggda de senaste åren. Husen har stora tomter, vilket ger ett avskilt läge men ändå med närhet till några få grannar. Ett lugnt, trevligt område med många fina naturstråk i närheten. 

 

Närmaste samhälle är Lindholmen som har både skola F-6 och matbutik. Fin närnatur med bra möjligheter till promenader. 

 

 

Driftskostnader Värme och varmvatten: 3804 kWh/år. Hushållsel inkl spabad och garage: 9612 kWh/år.  

KARTA